Programma CUE 2024 (15-17 Januari)

Registreer nu voor gratis bezoek!

Met genoegen nodigen we u uit voor een bezoek aan onze stand 1.510 op CUE 2024 in de Ahoy Rotterdam op 15, 16 en 17 jan 2024. Het belooft een inspirerende ervaring te worden, met vertegenwoordigers van onze distributiemerken.

Wat kunt u verwachten?

Amadeus Active Acoustics
Fabio Kaiser van Amadeus Active Acoustics presenteert de geavanceerde 2 in 1 technologie actieve akoestiek en immersive audio.

Renkus-Heinz
Michal Poplawski (Export Marketing Director) vertelt u alles over beam steering tot geavanceerde digitale versterkers van Renkus-Heinz.

Optocore
Kamil Zajdel (Sales & Marketing) informeert u over Optocore’s glasvezelgebaseerde netwerken met ongekende signaalkwaliteit, lage latentie, betrouwbaarheid en flexibiliteit voor live events, broadcasting en installaties.

Glensound
Ian Heyworth (Sales Manager) van Glensound zal alle innovatieve producten, variërend van broadcast-mixers tot audio-over-IP interfaces doornemen en alle vragen beantwoorden.

1 SOUND
1 SOUND gelooft in de kracht en impact dat geluid kan hebben op emoties en beleving. De Cannon serie zal o.a. aanwezig zijn om te bewonderen.

Registreer nu voor gratis bezoek!